Städning av dödsbo

Städning av dödsbo

När vi på Starcycle utför en städning av dödsbo använder vi oss av kvalitativa och miljövänliga produkter. Vår personal genomgår regelbundet utbildningar för att säkerställa att varje uppdrag utförs enligt högt ställda krav på perfektion. Vi är vana att möta personer som mist en anhörig och tar oss an uppdraget på ett respektfullt och diskret sätt.

En städfirma i Stockholm med garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig helt trygga med valet av oss som städföretag, därför har vi alltid en tre dagars städgaranti. Dessutom är vi naturligtvis ansvarsförsäkrade och om ditt bohag skulle bli skadat på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi för kostnaden.

Vi har ett komplett tjänsteutbud och du kan välja att kombinera städningen av ett dödsbo med andra tjänster som tömning och värdering. Samtliga arbetsmoment utförs av utbildad personal som innehar kollektivavtal. Våra kunder brukar även uppskatta att vi har en lättillgänglig kontaktperson vid eventuella frågor.

En grundlig städning av dödsbo i Västerås

Det finns många fördelar för att ta hjälp av oss med städning och bortforsling av bohag:

  • Vi arbetar med miljöhänsyn i alla led
  • Våra medarbetare kommer till din adress med komplett städutrustning
  • Vår tjänst kan skräddarsys enligt dina önskemål

Städning av dödsbo till ett bra pris

Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett möte på den adress där en städning av dödsbo i Västerås ska äga rum. På så sätt kan vi snabbt ta fram en offert.

Vårt pris för städning av dödsbo varierar på omfattningen och de moment som du väljer att ta del av. Tidigare kunder har gett oss goda referenser, och de har bland annat uppskattat det faktum att vi utför en prisvärd service samt att vi kan erbjuda en och samma kontaktperson som snabbt besvarar kundens frågor.

Kontakta oss för städning av dödsbo i Västerås. Vi har en städgaranti och all personal är utbildad för att utföra uppdraget på bästa sätt.